İngiliz takımlarının 'Avrupa Süper Ligi'nden çekilmesinin perde arkasında neler yaşandı?

Avrupa Süper Ligi'ndeki 'kurucu' İngiliz takımlarının tamamının çekilme kararı alması İngiltere'de sevinçle karşılandı. Peki bu kararın arka planında ne yaşandı? Chelsea takımı nasıl kazan kaldırdı?

DUVAR - Avrupa'nın en büyük 12 futbol takımının Amerikan yatırım bankası JP Morgan'ın finansmanıyla kurduğu Avrupa Süper Ligi, 'kurucu' altı İngiliz takımının altısının da çekilme kararıyla 48 saat geçmeden dağılma noktasına geldi. İngiliz takımlarının çekilme kararının perde arkasında, hem hükümetin hem de taraftarların baskısı bulunuyor. Gelinen noktada, Avrupa Süper Ligi 'planlarını yeniden şekillendirip yola devam edeceğini' açıklasa da, İtalyan kulüplerinin de çekileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Fransız bankacılık devinden yıl sonu 'dolar/TL' tahmini