İmamoğlu’nun özrü de gündem oldu: Hâlâ aynı kibir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepki çeken “Vız gelir tırıs gider" ifadesinden dolayı özür diledi. İmamoğlu'nun özrü sosyal medyada "trend topic" (tt) oldu, farklı tepkiler aldı.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepki çeken “Vız gelir tırıs gider" ifadesinden dolayı özür diledi. İmamoğlu, Karadeniz turuna davet ettiği gazeteciler üzerinden gelen eleştirilere yanıt verirken "Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu'nun bugün özür dilemesi sosyal medyada da yankı buldu. İmamoğlu'nun iki gündür yaptığı konuşmaları "iletişim faciası" olarak değerlendirenler olduğu gibi özrü kabul edip memnuniyet duyanlar da var.

Haberin Devamı
Avrupa'nın en iyi takımları: İlk 20'de Türkiye'den 2 kulüp var İslam Memiş'ten 'sert dalgalanma' uyarısı: Altın, dolar, gümüş... Dolar burnunu aşağı yönlü çevirdi: Kritik gün yarın İktidara yakın medya yazdı: En düşük emekli maaşı belli oldu Meclis'te tasarruf tedbirleri: Sade menü, şebeke suyu, kağıtsız... Tahran'dan görüntüler: Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı