İlkay Gündoğan imzayı attı: 'Barcelona forması giymek bir düştü'

Manchester City'den ayrılan İlkay Gündoğan, Barcelona'ya imza attı. İlkay Gündoğan, "Bu kulübün futbolcusu olmak size kendinizi çok gururlu hissettiriyor. Bu formayı giymek bir düştü" dedi.

DUVAR - İlkay Gündoğan, Barcelona'nın antrenman tesislerinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Barcelona'da oynamak benim için bir rüyanın gerçekleşmesidir" değerlendirmesinde bulundu.

 Geçmişte iki kez Katalan kulübüne transferinin gündeme geldiğini ancak sonrasında gerçekleşmediğini, şimdi buraya gelmekten çok memnun olduğunu ifade eden Gündoğan, Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in bir telefonunun gelmesi için yeterli olduğunu anlatarak, "Onunla ilk konuştuğum andan itibaren, doğru kararın Barça'ya imza atmak olduğunu hemen anladım" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Cebinde Türk lirası olanlar... En az yakan 10 dizel otomobil Benzine indirim geldi, akaryakıt fiyatları güncellendi Fiyatlar 'çakıldı': Konut almak için doğru zaman mı? Sürücülerin son şansı: Şimdi 15 lira, yıl başında 5 bin lirayı geçecek Erdoğan’ın CHP ziyaretinde oturma düzeni belli oldu!