İktidara yakın medyadan deprem manzaraları: Devlet çok başarılı

Depremin ardından kurtarma ekiplerinin bölgelere gidemediği, yardımların ulaştırılamadığı eleştirileri yapılırken iktidara yakın köşe yazarları kriz yönetiminin başarısına dikkat çekti.

DUVAR - Kahramanmaraş'ın Pazarcı ve Elbistan ilçelerinde art arda meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden kurtarma ekiplerinin saatler geçmesine rağmen pek çok enkaza ulaşamadığı yönünde haberler geliyor. Kış şartlarında geceyi sokakta geçirmek zorunda kalanlar gıda, çadır, batteniye gibi yardımların da yapılamadığını anlatıyor. Deprem felaketi iktidara yakın medyada da köşe yazarlarının gündemindeydi. Dile getirilen şikayetlere değinmemeyi tercih eden pek çok yazar, devletin kriz yönetimindeki 'başarısı'na dikkat çekti. Yazılardan bazıları şöyle: 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Survivor'da Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti: Demek ki sen de... Kakava ateşi yandı Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik