İddia: Saç ekim merkezlerinin yarısı doktorsuz işlem yapıyor

Türk Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Terziler, "İstanbul'da şu anda saç ekim merkezlerinin yüzde 50'si gibi yarı yarıya bir oranda kliniğin bazen doktorsuz işlem yaptığı kulağımıza geliyor" dedi.

DUVAR - Türk Sağlık Turizmi Derneği (TÜSATDER) Başkanı Dr. Servet Terziler, 28 yaşındaki İbrahim Gül'ün saç ekiminde ölümü iddiası üzerine açıklamalarda bulundu. Terziler, "Şu anda piyasada maalesef beyaz önlüğünü giyip, hastanın karşısına çıkıp, 'ben saç ekim koordinatörüyüm' diyerek bu işi yaptığını iddia eden birçok insan var. İstanbul'da şu anda saç ekim merkezlerinin yüzde 50'si gibi yarı yarıya bir oranda kliniğin bazen doktorsuz işlem yaptığı kulağımıza geliyor" dedi. 

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası