İçinden fay hattı 'çıkan' milyonluk depo 'patates' oldu

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nin Göçerli Köyü’nde geçen yıl yaklaşık 5 milyon TL’ye ihale edilen “Kayadan Oyma Gömme Patates Depo İnşaatı" bitmek üzereyken çalışmalar bir anda durdu.

Nail Azbay

AFYONKARAHİSAR - 
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi, Göçerli köyünde yaklaşık 5 milyon TL bedel ile ihalesi yapılan 'Kayadan Oyma Gömme Patates Depo İnşaatı' tamamlanmak üzere iken çalışmalar bir anda durdu. Dört loca ve tek koridordan oluşacak olan depoda yaklaşık 4 bin ton depolama alanının olacağı ve yatırımın Mayıs 2023’te hizmete açılacağı duyurulmuştu. Ancak projenin bitmesine yakın depoların içinden fay hattı geçtiğini söyleyen yetkililer çalışmaları apar topar durdurdu. 

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Uzmanlardan 2024 için altın tahmini