İbradı: Bu evler, ‘Düğmeli Evler’

Antalya’nın İbradı ilçesinde yüzlerce yıla meydan okuyan “Düğmeli Evler”, görenleri hayran bırakıyor. Tamamen yöredeki ağaçları ve taşları kullanıp, hiçbir şekilde harç veya çimento gibi bir malzeme kullanmadan yapılan evleri, mutlaka seyahat listenize eklemelisiniz.

ANTALYA - Türkiye’nin birçok kesimine kış gelse de Antalya, sonbaharı yaşıyor diyebiliriz. Genelde Yedigöller’le anılan ağaçların sarıdan kırmızıya, yeşilden turuncuya renk değişimleri bugünlerde Antalya’da göz ziyafeti çektiriyor insana… Sokağa çıkma yasakları el verdiğince fotoğrafçılar da doğanın bu muhteşem görüntüsünü kaçırmamaya çalışıyor. Her mevsim sadece fotoğrafçıların değil, gezginlerin de ilgi odağı olan İbradı ilçesini bu aylarda gezmek insana ayrı bir keyif veriyor.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor