Gündem 'Kulüp' ve Assolist Selim: Türk sinemasında jön yok diyenler buyrun...

Hikayesi 1955 yılının İstanbul'unda geçen Netflix'in yeni yerli dizisi "Kulüp" yayınlandı. Dizi ve dizide Salih Bademci'nin canlandırdığı rol sosyal medyada gündem oldu.

DUVAR - Dijital yayın platformu Netflix’in, yeni yerli dizisi "Kulüp" izleyicilerle buluştu. 1950'li yılların Türkiye’sini mercek altına alan "Kulüp" dizisinin oyuncu kadrosunda, son olarak "Evlilik Hakkında Her Şey" ile izleyici karşısına çıkan Gökçe Bahadır'ın yanı sıra Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini "Masum"da imzası bulunan Seren Yüce ile "İstanbullu Gelin" gibi yapımlarda imzası bulunan Zeynep Günay Tan üstleniyor. 

Haberin Devamı
Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik SGK uzmanı açıkladı: Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? 2. el otomobil piyasası kan kaybediyor: 200 bin TL al, 795 öde Kim Milyoner Olmak İster'de gündem oldu: Heyecanına yenik düştü... Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı Uzmanı anlattı: Konut fiyatları düşer mi?