Naci Görür: Antalya Körfezi'nin doğusu sulara gömülür, evler ters döner

Antalya Körfezi’nde tsunami riskinin olduğunu ve olası bir depremde doğu yakasının sulara gömülebileceğini söyleyen Prof. Dr. Naci Görür, "Gökdelen dikmek yerine risk haritaları çıkarılmalı" dedi.

DUVAR - Prof. Dr. Naci Görür, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Anttalks’ buluşmaları kapsamında 'Deprem Dirençli Antalya' söyleşisine katıldı. Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan söyleşide Prof. Dr. Görür, Antalya, İstanbul, Tunceli, Bingöl gibi deprem riski taşıyan bölgeler başta olmak üzere tüm Türkiye’de gerçek bir deprem hazırlığına hızla başlanması konusunda iktidarı ve yerel yönetimleri uyardı.

  

Haberin Devamı
Akaryakıt fiyatları güncellendi: 22 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Avrupa'nın en iyi takımları: İlk 20'de Türkiye'den 2 kulüp var İslam Memiş'ten 'sert dalgalanma' uyarısı: Altın, dolar, gümüş... Dolar burnunu aşağı yönlü çevirdi: Kritik gün yarın Tahran'dan görüntüler: Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı İktidara yakın medya yazdı: En düşük emekli maaşı belli oldu