Google’da en çok aranan sanatçılarda Leonardo da Vinci ilk sırada

İngiltere merkezli Ken Bromley Art Supplies, 2020 yılında Google'da en çok aranan sanatçıları gösteren “Dünyanın En Popüler Sanatçıları” haritası hazırladı. Açıklanan verilere göre Leonardo da Vinci, 2020 yılının en çok aranan sanatçısı oldu.

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada birçok müze ve sanat galerisi kapatıldı. Birçok sanatsever, dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini çevrimiçinde takip etmek zorunda kaldı.

İngiltere merkezli Ken Bromley Art Supplies, 2020 yılında Google'da en çok aranan sanatçıları gösteren “Dünyanın En Popüler Sanatçıları” haritası hazırladı.

Haritalar, Google Anahtar Kelime planlayıcı kullanılarak Şubat 2021'de ArtSupplies.co.uk tarafından analiz edildi. En popüler sanatçılar, her sanatçı için her ülkede 2020 arama verileri kullanılarak bulundu.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Flört alışkanlıkları değişiyor: Acımasız davranan pek çok insan var