Genç sanatçılar iklim krizini eserleriyle yorumladı

19 genç sanatçının iklim krizini yorumladıkları eserleri, multidisipliner bir sanat projesi olan "Alenen Sanat" kapsamında 15 Aralık günü Akasya’da ziyarete açılacak.

DUVAR - İyilik İçin Sanat Derneği ve Akasya Kültür Sanat iş birliği ile hayata geçirilen Alenen Sanat projesi ile genç sanatçıların eserleri sanatseverlerle buluşacak. Multidisipliner bir platform olan Alenen Sanat’a dahil olan 19 sanatçının, Covid-19 süreci ve son yıllarda etkisini artıran doğal afetlere dair ifadelerini, farklı disiplinler aracılığıyla eserlerine yansıttığı sergi, 15 Aralık günü Akasya’da açılacak.

İyilik İçin Sanat Derneği ile Akasya Kültür Sanat ev sahipliğinde ortaya çıkan “Alenen Sanat” projesi kapsamında yeni nesil sanatçıların keşfedilmesi ve tanıtılması hedefleniyor. 

Haberin Devamı
Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? IMDb'ye göre en popüler 20 dizi AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası Flört alışkanlıkları değişiyor: Acımasız davranan pek çok insan var Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Mayıs ayında denize girilebilecek yerler