Gelir beyan etmeyenler için 'pişmanlık' çağrısı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettiklerini söyledi. Şimşek beyanname vermeyenleri pişmanlıktan yararlanmaya davet etti.

DUVAR - Gelir İdaresi Başkanlığı, konutundan elde ettiği kira gelirini beyan etmeyen 362 bin, iş yeri kira gelirini bildirmeyen 15 bin, değer artışı kazancı elde eden ancak beyanname vermeyen 32 bin ve ücret gelirini göstermeyen 13 bin 100 mükellef tespit etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettiklerini belirterek, ceza ödememeleri için 'pişmanlık' hükmünden yararlanmaya davet etti.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler