Galatasaray muhalefeti birleştirdi: Bu toplum iki turlu seçimde ne yapar?

AK Parti'nin Başakşehir ilçe kongresinde Başakşehirlilere, "Tribünleri Başakşehir'in gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri muhalefeti birleştirdi! Özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün gece oynanan Galatasaray maçının ardından, "Galatasaray 2-0 Recep Tayyip Erdoğan" mesajı çok konuşuldu. Ancak Akşener dışında da siyasetçiler başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden isimler maçı Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaparak değerlendirdi.

DUVAR - Partisinin Başakşehir ilçe kongresinde Başakşehirlilere, "Tribünleri Başakşehir'in gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri muhalefeti birleştirdi! Özellikle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün gece oynanan Galatasaray maçının ardından, "Galatasaray 2-0 Recep Tayyip Erdoğan" mesajı çok konuşuldu. Ancak Akşener dışında da siyasetçiler başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden isimler maçı Erdoğan'ın sözlerine gönderme yaparak değerlendirdi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası