Galatasaray-Fenerbahçe maçı sosyal medyada başladı

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu gece saat 20.00'de başlayacak olan derbi maç öncesinde heyecan sosyal medyada başladı. Fenerbahçelilerin 'FenerinMaçıVar', Galatasaraylıların 'BugüngünlerdenGALATASARAY' başlıkları altında yaptıkları paylaşımlarda taraftarlar ezeli rekabetin yeni sayfası açılmadan önce takımlarına destek verdi.

DUVAR - Galatasaray ve Fenerbahçe arasında bu gece saat 20.00'de başlayacak olan derbi maç öncesinde heyecan sosyal medyada başladı. Fenerbahçelilerin 'FenerinMaçıVar', Galatasaraylıların 'BugüngünlerdenGALATASARAY' başlıkları altında yaptıkları paylaşımlarda taraftarlar ezeli rekabetin yeni sayfası açılmadan önce takımlarına destek verdi.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Nusret Gökçe, FIFA’nın Türk çalışanını nasıl işinden etti? Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu