Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu'na tepki: Bu ne?

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter'ın Sarı Yelekler protestolara dair yaptığı paylaşım sosyal medyada tartışma yarattı. Buchwalter'ın, "Bugün Paris'te ve tüm Fransa'da gösteriler oluyor ve olacaktır. Protesto etmek tarihimizin bir parçasıdır ve barışçıl bir şekilde yapılıyorsa temel demokratik bir haktır" sözlerine takipçilerinden yanıt geldi.

DUVAR - Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter'ın Sarı Yelekler protestolarına dair yaptığı paylaşım, sosyal medyada tartışma yarattı. Buchwalter'ın, "Bugün Paris'te ve tüm Fransa'da gösteriler oluyor ve olacaktır. Protesto etmek tarihimizin bir parçasıdır ve barışçıl bir şekilde yapılıyorsa temel demokratik bir haktır" sözlerine takipçilerinden yanıt geldi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler