Frankafon Film Günleri başlıyor: Dört şehir, dokuz film

Frankafon Film Günleri mart ayı boyunca Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da izleyiciyle buluşacak. Genç sinemacıları ve kadınları öne çıkarmayı hedefleyen festival 10 Mart'ta İstanbul'da başlayacak.

DUVAR- Institut français Türkiye'nin Frankofoni etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Frankafon Film Günleri, mart ayı boyunca Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da izleyiciyle buluşacak.

Frankofon ülke sinemalarından 9 uzun metraj filmden oluşan seçki Institut français Türkiye’nin İstanbul ve İzmir şubeleri ile Ankara Büyülü Fener sinemasında ve Bursa Çeksanat’ta 10-26 Mart arasında gösterime girecek. 

Genç sinemacıları ve özellikle kadınları öne çıkarmak isteyen festivalde, kadın kahramanların merkezde yer aldığı hikâyeler seyirci karşısına çıkacak.

Festivalde gösterilecek filmler ve konuları şöyle:

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler