Fırtına ve kuvvetli sağanak başladı: Meteoroloji il il uyardı

Meteoroloji, Marmara için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı yaptı. Kuvvetli rüzgar ve yağmur sabahın ilk saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Sıcaklıklarda ise ülke genelinde düşüş var.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıla 4 Aralık hava durumu raporuna göre, ülkenin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ve Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Trakya ve Çanakkale çevreleri ile Edremit Körfezi'nde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar?