Fatih Portakal AK Parti'nin İstanbul adayı için isim verdi: Son adres

Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın İstanbul için hala kararsız olduğunu ifade ederek son adres olarak aday gösterilebilecek ismi açıkladı.

DUVAR - Cumhur İttifakı yerel seçim hazırlıkları için son düzlükte. AK Parti ve MHP büyük oranda anlaşsa da 3 büyükşehri yeniden kazanmak için AK Parti, başka kapıları da çaldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Erbakan, Erdoğan'ın Ankara, İzmir ve İstanbul'un kazanılmasıyla ilgili olarak Yeniden Refah'ın desteğini istediğini aktardı. Erbakan görüşmede oturup herhangi bir pazarlık yapmadıklarını ifade etti. Gözler Yeniden Refah'tan çıkacak kararda.

Haberin Devamı
Erdoğan sordu: Tayfun Kahraman kimdi? Bayramı evde geçireceklere 15 film önerisi Madeni 5 liraların piyasaya çıkacağı tarih belli oldu Mezunları en çok zengin olan 12 üniversite Memur ve işçi emeklileri arasındaki fark 5.47 puan: İşte zam tutarları Erkan Baş'tan Jeremy Corbyn'e ziyaret: Kapı kapı dolaşıp oy istedi