Fatih Altaylı'dan Abdulkadir Selvi'ye: Aptal dostun olacağına...

Fatih Altaylı, perşembe günü faizin 'ciddi oranda' artacağı kulisini paylaşan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'ye isim vermeden tepki gösterdi: Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.

DUVAR - İktidara yakınlığıyla bilinen Abdülkadir Selvi 19 Haziran'da kaleme aldığı 'Ekonomi nereye gidiyor, faiz artırımı olacak mı?' başlıklı yazısında Mehmet Şimşek ve ekibinin atacağı adımlarla ilgili kulis bilgilerini paylaştı. Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı oluncaya kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savunduğu düşük faiz politikasını savunan Selvi, iktidarın faiz politikasında geri adım atmasından sonra ise "Perşembe günü faiz artırımı bekliyorum. Ayrıca hem bu ay hem de önümüzdeki ay ciddi bir faiz artırımı yapılması gerektiğine inanıyorum" ifadesini kullandı. 

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?