Faruk Erdem anlattı: Emeklilik için ücretsiz seyahat, bayram ikramiyesi, fatura düzenlemesi...

Erdoğan'ın 2024'ü 'Emekliler Yılı' ilan etmesi sonrasında emekliler için yeni düzenlemeler gündeme gelmeye devam ediyor. Ekonomi Gazetecisi Faruk Erdem, konuyla ilgili yeni ayrıntıları açıkladı.

DUVAR - Emekli maaşı düzenlemelerinin ardından milyonlarca kişi yeni zamlı aylıklarını hesaplarda gördü. Bütçe doğrultusunda belirlenen yeni emekli maaşları emekliler arasında yeterli bulunmadı. Emekliye seyyanen zam sesleri seçim öncesi yükselirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamasında bu yıl emeklilere 200 milyar TL’lik ilave bir kaynak aktarılacağını belirtti ve, “2024’ü Emekliler Yılı olarak ilan ediyoruz. Emeklilere özel yeni hizmetleri devreye alacağız” dedi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler