Evliliği öldüren 6 madde!

Dünyanın en ünlü evlilik terapistleri bir araya gelerek, evliliği yavaş yavaş öldüren 6 konuda çiftleri uyarılarda bulundular.

'Dostlarınız olsun'

Huffington Post'un yayınladığı yazıda evliliği yavaş yavaş öldüren şeyler şöyle sıralandı; Çiftlerin diğer bireylerle sıkı arkadaşlık ve dostluk ilişkileri kurmalarının çok önemli olduğu vurgulandı. Psikolog Ryan Howes, çiftlerin birlikte zaman geçirmelerinin önemli olduğuna dikkati çekerek ancak bağımsız olarak arkadaşlıklar kurarak bu arkadaşlıklar sayesinde ilişkilerini geliştirecek, başka tecrübeler edinme ve yeni bakış açıları kazanma fırsatını bulabileceklerini söyledi. Psikolog Howes, çiftlerin ilişkileri dışında arkadaşlık ilişkileri kurabilecekleri konusunda kendilerine güvenmelerinin önemini vurguladı.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi