Erken emeklilik, ara zam, 3600 ek gösterge: Kim, nasıl yararlanacak?

Torba yasada emeklilikten, SGK-Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesine, evlilik kredisinden vergisiz cep telefonuna, emekliye ara zamdan memura birçok konu bulunuyor.

DUVAR - Yaklaşan ekim ayı ile birlikte milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasal düzenlemelerin de çıkması bekleniyor. 1 Ekim'de açılacak TBMM'ye gelecek ikinci torba yasada önemli düzenlemelerin yer alacağı belirtiliyor. Öncelikle AK Parti seçim beyannamesinde yer alan Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulması ile birlikte ve kadınlarına sosyal güvence ve emeklilik haklarının verilmesi gündeme taşınacak. Yine Bağ-Kur'lu küçük esnafın beklediği prim indirimi, taşerona kadro ve emekliye ara zam konularının da ekim ayındaki torba yasada olması bekleniyor.

Haberin Devamı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenazesi Tahran’a getirildi Avrupa'nın namağlup şampiyonları: Türkiye'de tek takım başardı Süper Lig'in 'en'leri belli oldu: Zirvede Fenerbahçeli yıldız var Arda Güler La Liga rekorunu kırdı: Messi ve Ronaldo'yu geçti Kısa bir tatil: Acarlar Longozu 'En beğenilen siyasetçiler' anketinde Mansur Yavaş farkı