Erdal Beşikçioğlu'ndan Behzat Ç. sürprizi

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı makamına oturduktan sonra ilk röportajını verdi. Beşikçioğlu, Behzat Ç. yeniden çekilecek mi sorusuna sürpriz bir cevap verdi.

DUVAR - Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart'ta CHP adayı olarak girdiği seçimde yüzde 56,62 oy alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçildi. İlçenin ilk CHP'li belediye başkanı olan sanatçı, en yakın rakibi MHP'li Enver Demirel'e 24 puan fark attı. 

Erdal Beşikçioğlu, seçim sürecini ve projelerine ilişkin ANKA'nın sorularını yanıtladı. Bir soru üzerine, Behzat Ç'yi Etimesgut halkıyla birlikte çekmek istediğini söyleyen Beşikçioğlu, eşi Elvin Beşikçioğlu'nun siyasete girmesini istemediğini belirtti.

Beşikçioğlu'nun sorulara verdiği cevaplar şöyle:

Haberin Devamı
Akaryakıt fiyatları güncellendi: 22 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Avrupa'nın en iyi takımları: İlk 20'de Türkiye'den 2 kulüp var Dolar burnunu aşağı yönlü çevirdi: Kritik gün yarın Tahran'dan görüntüler: Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı İslam Memiş'ten 'sert dalgalanma' uyarısı: Altın, dolar, gümüş... İktidara yakın medya yazdı: En düşük emekli maaşı belli oldu