Enes Kara'nın ardından: Bu düzen hakikaten batsın

Cemaat yurdundaki baskıları anlatıp yaşamına son veren tıp fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Enes Kara'nın ölümü sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kişi tarikat yurtlarının kapatılmasını istedi.

DUVAR - Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara, çektiği videoda ailesinin zoruyla cemaat yurdunda kaldığını anlatarak intihar etti. Kara çektiği videoda ailesinin zoruyla kaldığı Nur cemaati yurdunda namaz kılmaya ve cemaat yöneticilerinin verdiği derslere katılmaya zırlandığını dile getirdi. Enes Kara'nın ölümü Twitter'da gündem oldu. Aralarında siyasetçi ve ünlülerin de bulunduğu çok sayıda kişi kaçak cemaaat yurtlarının faaliyetine son verilmesini istedi. Tepkilerden bazıları şöyle: 

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Belediyelerde yeni yarış: İmamoğlu mu, Yavaş mı? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu kuvvetli sağanak uyarısı