En pahalı rotalar açıklandı: Ankara’dan Arjantin’e uçak bileti 185 bin lira

Uçak ve otobüs bileti fiyatlarının 2023'ün ilk beş ayındaki karnesine göre 2023'ün ilk beş ayında en pahalı uçak yolculuğunun 185 bin 557 TL'ye Ankara'dan Arjantin'e yapıldı.

Yaz sezonunun açılmasıyla vize başvurularındaki yoğunluk artarken, geçen aylarda vizeleri onaylanmayanlar şimdi de randevu almak için uzun süre beklemek durumunda kalıyor. Yurt dışına gitmek isteyen birçok kişi ise çözümü vizesiz seyahat edebilecekleri ülkelere yönelmekte bulurken, yükselen bilet fiyatları hem yurt dışındaki hem de yurt içindeki bölgelere gidecek yolculara engel oluyor. Online bilet platformu heybilet.com, uçak ve otobüs bileti fiyatlarının 2023'ün ilk beş ayındaki karnesini açıkladı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler