Emre Özpeynirci: Otomotivde zor günler başlıyor

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, otomotiv sektörüyle ilgili dikkat çeken bir analizde bulundu. Özpeynirci otomotiv sektörünü zor günlerin beklediğini duyurdu.

DUVAR - Türkiye’de sıfır otomotiv pazarı rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken, 2.el cephesinde ise işler tersine dönmeye başladı. Haziran ayında 9 günlük bayram tatiline rağmen sıfır otomotiv pazarı yüzde 35,6 artarak 115 bin adetlik rekor satışa ulaşırken, 2.el otomotiv pazarında ise 6 ay sonra ilk kayıp yaşandı. Kasım ayından bu yana sürekli büyüyen 2.el pazarı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre 17,21’lik düşüşle 733 bin 136 adede gerilerken, bir önceki aya göre tam yüzde 21,3 kayıp yaşadı.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü? Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi...