Emekliye zamda yeni tablo: Hesap yöntemi değişmeseydi en düşük maaş...

SSK, Bağkur ve memur emeklileri için seçimler öncesi seyyanen zam gündemdeyken şubat ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla temmuz hesabı da başladı.

DUVAR - Hükümet kanadından seyyanen zamma kapılar kapanırken SSK, Bağkur ve memur emeklisi de yönünü temmuz hesaplamalarına çevirdi. TÜİK tarafından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarının ardından memur maaşı ve emekli zammı için rakamlar da belli oldu. 2 aylık enflasyon verisinin ardından Temmuz zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 11,53’lük artışa hak kazandı. Temmuzda emeklileri ne kadar zam bekliyor, en düşük emekli maaşına zam gelir mi? SGK Uzmanı Emin Yılmaz verileri değerlendirerek hesaplamalarını paylaştı.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler