Emekli promosyonunda yarış: Bir banka daha tutar açıkladı

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını yükseltmesinin ardından özel bankalardan da peş peşe açıklamalar geliyor. Bir banka daha emekli promosyonunu yükselttiğini duyurdu.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarında emekli promosyonu 8-12 bin TL'ye çıkardıklarını duyurmasının ardından özel bankalardan da peş peşe ücret tutarlarını güncellediklerine dair açıklamalar gelmeye başladı. ING Bank'ın ardından Yapı Kredi bankası da emeklilere 18 bin TL'ye varan nakit promosyon imkanı sunduklarını duyurdu. Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, "Emeklilerimizi kaliteli hizmet anlayışımız ile buluşturmak için nakit promosyon kampanyamızı güncelledik" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor