Ekşi Sözlük'te 'millet kıraathanesi': Kürt kardeşim bize 4. lazım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 'millet kıraathaneleri'ni bir seçim vaadi olarak açıkladı. Konu hızla gündemin üst sıralarına tırmandı.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 'millet kıraathaneleri'ni bir seçim vaadi olarak açıkladı. Erdoğan, "İnşallah yeni bir adım, millet kıraathaneleri kuracağız. Bunu bay İnce yanlış anlayabilir. İskambil oynanan değil, kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek. Hem kitabını okuyacak, hem kekini alacak, çayını kahvesini alacak; ücretsiz, ücretsiz. Yani buralar adeta hayata ne katacak ruh katacak ruh. 24 saat açık olacak" diyerek vaadini açıkladıktan sonra konu hızla gündemin üst sıralarına tırmandı.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Nusret Gökçe, FIFA’nın Türk çalışanını nasıl işinden etti? Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu