Ekşi Sözlük'te gündem: Yavuz Bingöl'ün 85 bin bağlaması

Kars merkezde hizmet veren Cevriye Tatiş Ortaokulu’nda oluşturulan müzik sınıfının açılışına müzisyen Yavuz Bingöl de katıldı. Projede 'başarı sağlanması halinde' okullara, Sanat Hayattır Derneği'nin yapacağı, 84 bin 290 bağlamanın dağıtılacağı açıklandı. Bağlamalar için Yavuz Bingöl'e ne kadar ödeme yapılacağı ise henüz bilinmiyor. Bu durum Ekşi Sözlük'te günün en çok tartışılan başlıklarından oldu.

DUVAR - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2017 yılında, Yavuz Bingöl Sanat Merkezi bünyesinde kurulan Sanat Hayattır Derneği ile Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan 'Müzik Sınıflarının Altyapısını Destekleme Kampanyası İşbirliği' protokolü kapsamında okullara, bağlama ve piyano dağıtımını 2 gün önce Kars'tan başlattı.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları