Dünyanın en zenginleri eşitsizliğin tavan yaptığı şehirlerde yaşıyor!

Uluslararası danışmanlık şirketi Wealth X,, dünyada en büyük milyarder nüfusuna sahip kentlerini raporladı. Dünyada en büyük milyarder nüfusuna sahip 15 kentin gelişmekte olan ülkelerde bulunması dikkat çekerken listede İstanbul da yer aldı. Listede bulunan kentler aynı zaman dünyada sosyal eşitsizlik düzeyinin en yüksek olduğu yerler.

DUVAR - Uluslararası danışmanlık şirketi Wealth X,, dünyada en büyük milyarder nüfusuna sahip kentlerini raporladı. Dünyada en büyük milyarder nüfusuna sahip 15 kentin gelişmekte olan ülkelerde bulunması dikkat çekerken listede İstanbul da yer aldı. Listede bulunan kentler aynı zamanda dünyada sosyal eşitsizlik düzeyinin en yüksek olduğu yerler!

Haberin Devamı
Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik SGK uzmanı açıkladı: Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Kim Milyoner Olmak İster'de gündem oldu: Heyecanına yenik düştü... Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı 2. el otomobil piyasası kan kaybediyor: 200 bin TL al, 795 öde Uzmanı anlattı: Konut fiyatları düşer mi?