Dünyada Gazze'ye destek eylemleri sürüyor: 'İnsanlık onuru için'

İsrail-Filistin çatışmalarının 13'üncü gününde Fransa'dan Güney Amerika ülkelerine Yunanistan'dan Ürdün ve Fas'a pek çok ülkede Gazze'ye destek eylemleri düzenlendi.

DUVAR - İsrail-Filistin çatışması 14'üncü gününde devam ederken dünyanın pek çok ülkesinde Gazze'ye destek eylemleri de sürüyor. Güney Amerika ülkelerinden Şili, Arjantin, Brezilya ve Ekvador'da Filistin halkına destek ve dayanışma gösterileri düzenlendi. Şili'nin başkenti Santiago'da düzenlenen Filistin halkı ile dayanışma gösterisinde, protestocular İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek pankartları taşıdı. Protestoda, "Filistin halkının mücadelesi bizim mücadelemizdir, insanlık onuru mücadelesidir" yazılı dövizler taşındığı da görüldü.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor!