Dolmuşlar arası 'buradan yolcu alamazsın' kavgası: Bir müşteri bayıldı

Adana’da iki ayrı durağın dolmuş şoförleri arasında çıkan taşlı sopalı hat kavgasında, 2 minibüsün camları kırıldı. Minibüslerde yolcuların yaşadığı panik, araç içi kamerasına yansıdı.

DUVAR- Dolmuş şoförleri arasında çıkan taşlı-sopalı hat kavgasında, camlar kırıldı, yolculardan biri yaşadığı korkudan dolayı bayıldı. Olay, dün saat 16.30 sıralarında Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Dolmuş şoförü Sefa Yıldız, Baraj Caddesi’nde seyir halindeyken, iddiaya göre başka bir durağın dolmuş şoförü, “Sizin bu bölgede hattınız yok. Buradan yolcu alamazsın” diyerek tepki gösterdi. Yıldız da karşılık verince tartışma çıktı. Bölgeden geçen iki ayrı durağın şoförlerinin de karıştığı tartışma, kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu