Doktor Leyla Mamçu anlattı: Cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri neler?

Cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri kolay tanınamıyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dilek Leyla Mamçu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar için açıklamalarda bulundu.

DUVAR - Cinsel yolla bulaşan hastalıklarının kolay tanınan belirtileri olmadığını belirten uzmanlar, bu belirtilerin bazen yıllarca ortaya çıkmayabileceğini söylüyor. Bu hastalıkların genellikle kendiliğinden iyileşmeyeceğinin altını çizen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Dilek Leyla Mamçu, “Tedavi her zaman gereklidir. Korunmasız ilişki olduğunda, bulgu olmasa bile gecikmeden doktora başvurulmalıdır. Başvuru için hiç bir zaman geç değildir” dedi.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...