Dizi... Film... Kitap... Müzik... Karantina için 'nefes açıcı' şeyler

Eve kapanmış olduğumuz bu ‘zorlu günlerde’ doğal olarak zamanımızı kitap okumak, film veya dizi izlemek gibi aktivitelerle değerlendireceğiz. Hatta belki bazı kitaplar uzun zaman önce alınmış ama ‘bekletilen’ veya bazı diziler belli bir süredir bilinen ama ‘ertelenen’ türde olabilirler. Başka bir deyişle ‘rafa kaldırılmış’ bu gibi şeyleri tekrar hatırlamak veya yenilerini keşfetmek amacıyla kitap, şarkı ve dizi önerilerinde bulunacağız.

DUVAR - Eve kapanmış olduğumuz bu ‘zorlu günlerde’ doğal olarak zamanımızı kitap okumak, film veya dizi izlemek gibi aktivitelerle değerlendireceğiz. Hatta belki bazı kitaplar uzun zaman önce alınmış ama ‘bekletilen’ veya bazı diziler belli bir süredir bilinen ama ‘ertelenen’ türde olabilirler. Başka bir deyişle ‘rafa kaldırılmış’ bu gibi şeyleri tekrar hatırlamak veya yenilerini keşfetmek amacıyla kitap, şarkı ve dizi önerilerinde bulunacağız.

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu