Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri

Box Office Türkiye, 6 - 12 Kasım 2023 haftası boyunca dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri derledi.

TERZİ

Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta televizyon kategorisinde üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Terzi birinci sıradaki yerini korudu. OGM Pictures imzalı yapım 22,4 milyon saat görüntülenmeyle global listede de birinci sırada yer aldı.

Yeteneğini büyükbabasından miras alan başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalır ve en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü? Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi...