'Dijital göçebe' olmak isteyenler için 5 kariyer önerisi

Seyahat ederken veya başka bir ülkede yaşarken kendi ülkenizde çalışmaya devam etmek pandemi sonrası dönemde artık daha kolay. Peki, böyle bir hayat tarzı için nasıl bir kariyer yolu seçmek gerekiyor?

DUVAR - Covid-19 pandemisiyle birlikte hayatımıza giren uzaktan çalışma kavramı, pandemi sonrası dönemde de yaşamımızın bir parçası olmayı sürdürüyor. ‘Dijital göçebe’ olarak da bilinen kişilere aralarında Kanada, Portekiz, Türkiye ve Japonya’nın da olduğu ülkeler ‘dijital göçebe vizesi’ vererek bu kişilerin gittikleri ülkede bir turistten daha fazla kalmasına yardımcı olabiliyor. Peki, hangi sektörlerde gezerken çalışmaya devam etmek mümkün? ‘Dijital göçebe’ olmak isteyenlerin yapabileceği en iyi 5 iş şöyle…

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar?