Denizlispor-Fenerbahçe: 14 yıl sonra 16 dakika tartışması

Yukatel Denizlispor'un Fenerbahçe’ye kendi evinde 2-0 yenildiği maçın ardından 2006 yılında yaşanan bir polemik yeniden gündem oldu. Dün gece oynanan maçın ardından “16 dakika uzatma beklediklerini” söyleyen ve hakemi eleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’a 14 yıl önceki Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Selçuk Dereli’den yanıt geldi.

DENİZLİ - Yukatel Denizlispor ile Fenerbahçe Süper Lig'in 11. Haftasında dün akşam Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç boyunca yaşanan tartışmalı pozisyonlar oynanan futbolun önüne geçti. Denizlispor’un VAR sistemi ile kazandığı penaltıya Fenerbahçe tarafı itiraz ederken, 88. dakikada kazanılan ikinci penaltının yine VAR incelemesinin ardından iptal edilmesine ise Denizlispor tarafı itiraz etti.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası