Deniz altında yanardağ bulundu: Patlarsa dünya değişebilir!

Bilim insanları Kyushu Adası yakınlarındaki Kikai Caldera'da denizin altında patlamaya hazır bir süper yanardağ bulunduğunu açıkladı. Uzmanlar, hiçbir belirti göstermeden patlama ihtimalinin yüksek olduğu yanardağın gelecek 100 yılda en az 100 milyon kişiyi öldürebileceğini ve dünyada iklimin değişebileceğini duyurdu.

DUVAR - Bilim insanları Kyushu Adası yakınlarındaki Kikai Caldera'da denizin altında patlamaya hazır bir süper yanardağ bulunduğunu açıkladı. Uzmanlar, hiçbir belirti göstermeden patlama ihtimalinin yüksek olduğu yanardağın gelecek 100 yılda en az 100 milyon kişiyi öldürebileceğini ve dünyada iklimin etkilenebileceğini duyurdu.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş 1 Mayıs gazete manşetlerinde: 'Ancak bu böyle gitmez'