Datça Belediyesi Suavi'yi Karl Marks yaptı, Twitter'da yüzler güldü

Datça Belediyesi'nin Twitter hesabında Karl Marks'ın ölüm yıldönümü nedeniyle yapılan paylaşımda şarkıcı Suavi'nin fotoğrafı kullanıldı. Esprili paylaşıma esprili yorumlar yapıldı.

DUVAR - Yaptığı esprili paylaşımlarla Twitter'da sık sık gündem olan Datça Belediyesi'nin Karl Marks paylaşımı da gülümsetti. Belediyenin resmi Twitter hesabından Karl Marks'ın ölüm yıldönümü için yapılan paylaşımda Karl Marks yerine sanatçı Suavi'nin fotoğrafı kullanıldı. Fotoğraf, "“Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.” Ekonomi, toplum bilimi, tarih, felsefe gibi birçok alanda fikirleriyle tüm dünyayı etkileyen filozof #KarlMarx 139 yıl önce bugün aramızdan ayrılmıştı. Saygıyla…" notuyla paylaşıldı. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler