Dağ köylerinde at sırtında taşıyıp 24 saat çalışarak yapıyorlar...

Köylüler dağ yamaçlarından topladıkları doğal üzümleri at sırtlarında evlerine götüren köylüler imece usulüyle 24 saat çalışıp pekmez yapıyor.

DUVAR - Bitlis’in Hizan ilçesinin dağ köylerinde yapılan organik üzüm pekmezi büyük bir emeğin ürünü olarak ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü? Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi...