Cüneyt Özdemir sanatçılardan özür diledi

Normalleşme kararlarına tepki gösteren sanatçılara "Homurdanmak yerine derdinizi anlatın" diyen Cüneyt Özdemir, 'pot kırdığını' ifade etti ve özür diledi.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kademeli normalleşme takvimini duyurdu. 1 Haziran sonrası için açıklanan kararlarda müzisyenlerin görmezden gelinmesine birçok sanatçı sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Bugün de YouTube'da program yapan Cüneyt Özdemir, Twitter'dan yaptığı paylaşımında müzisyenler için "Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın" ifadelerini kullandı. Aralarında Fırat Tanış, Atilla Taş ve Behzat Uygur gibi isimlerin de bulunduğu birçok sanatçı Özdemir'in Twitter'dan paylaştığı 'homurdanmayın' mesajına tepki gösterdi. Özdemir, tepkilerin ardından tweetini sildi ve ifadeleri değiştirerek yeniden paylaştı. 

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Netflix'in tartışmalı dizisi: Baby Reindeer'da ne anlatılıyor? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları