'Çukur'da operasyon şifresi mi var?' dedi gündem oldu!

Twitter hesabı üzerinden, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisiyle ilgili paylaşım yapan Ömer Turan sosyal medya gündemine oturdu. Dizi ile ilgili 'komplo teorisi' dile getiren ve dizide yaşananları bir operasyonun şifreleri olarak yorumlayan Twitter ünlüsü Turan, yaptığı paylaşım sonrası 'mizahi' tepkilerin odağı oldu.

DUVAR - Twitter hesabı üzerinden, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisiyle ilgili paylaşım yapan Ömer Turan sosyal medya gündemine oturdu. Dizi ve dizide kullanılan dövme motifi ile ilgili bir 'komplo teorisi' öne süren, senaryoda anlatılanları 'bir operasyonun şifreleri' olarak yorumlayan Twitter kullanıcısı Turan, yaptığı paylaşımlar sonrası diğer kullanıcılardan ilginç tepkiler aldı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler