Covid-19 pandemisinin 4'üncü yıldönümü: Neler yaşadık?

DSÖ, 4 yıl önce bugün Covid-19'u küresel salgın ilan etti. Virüs sebebiyle bugüne kadar 7 milyonu aşkın kişi hayatını kaybetti, insanlar 2 yıl boyunca evlerine kapanmak durumunda kaldı.

DUVAR - Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının başlamasının üzerinden 4 yıl geçti. Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) 11 Mart 2020'de salgın ilan ettiği ve 'küresel acil durum' kategorisinden çıkarılan Covid-19, bugün hâlâ 'küresel salgın' olarak nitelendiriliyor. Geçen 4 yılda tüm dünyayı etkisi altına alan salgın, 2 yıla yakın süre insanların evlerine kapanmasına sebep oldu ve ekonomileri olumsuz etkiledi. Resmi verilere göre, salgında bugüne kadar 7 milyondan fazla kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?