Çöpe atılan aracın sahibi: Hor gördüler...

Başakşehir'de çöpe atılan aracın sahibi konuştu. Abdulkerim Fırat, "Aracım lüks bir araç olsaydı bunu yapmazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar" dedi.

DUVAR - İstanbul Başakşehir’de bulunan Güngören Bağcılar Sanayi Sitesi’nde çöp konteynerlerinin üstüne bırakılan araba gündemdeki yerini koruyor. Yaşanan ilginç olayla ilgili detaylar ortaya çıkaren aracın sahibi Abdulkerim Fırat, ilk kez konuştu. Fırat yaptığı açıklamada, "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar" diyerek duruma tepki gösterdi.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?