Çocuklar Kılıçdaroğlu'na sordu: Elektriğin neden kesildi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Genel Merkezde kendisini ziyarete gelen çocukları ağırladı.

DUVAR - Kendisine elektriklerinin neden kesildiğini soran bir çocuğa Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de yaklaşık 4 milyon abonenin elektriği kesildi. Bir evde elektrikler kesilirse çocuklar derslerine çalışamazlar, akşam televizyon izleyemezler, eve misafir gelmez, siz rahat etmezsiniz, buzdolabınız çalışmaz... Dolasıyla 4 milyon abonenin sözcüsü olmak, onların yaşadığı dramı geniş kitlelere aktarmak için benim de elektriğim kesildi. Parasını ödemedim, bir hafta sonra parasını ödeyeceğim. Elektriksiz, ışıksız, karanlıkta kalan çocukların dertlerini dillendirmek için aslında" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi