CNN yazdı: mRNA aşısı olanlar ne hissediyor?

Bilim insanlarının mRNA teknolojisi üzerinde on yıllardır çalışıyor olmasına rağmen, Covid-19'a karşı bu yöntemi kullanan Pfizer/BioNTech ve Moderna aşıları hakkında bazı soru işaretleri söz konusu. CNN International, Moderna aşısının denemelerine katılan bir gönüllüye yan etkileri sordu...

DUVAR - Korona virüsüne karşı şu ana dek en yüksek başarı oranını elde eden iki Batı menşeli aşıda mRNA teknolojisi kullanılıyor. Pfizer/BioNTech ve Moderna aşılarının kullandığı bu teknoloji, aşılar için kısmen yeni sayılıyor. Bilim insanlarının bu teknoloji üzerinde grip, kuduz, Zika virüsü ve bazı kanser türlerine karşı on yıllardır çalışıyor olmasına rağmen, Covid-19 aşısı konusunda birçok soru işareti ve çoğunlukla yalan haberlere dayalı görünen endişeler söz konusu.

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar 102 yıllık anıtsal apartman müze oluyor Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?