Çiğ fındığın faydaları

Fındığın yararları herkes tarafından biliniyor ancak fındığı kavurmak içindeki antioksidanları öldürüyor. İşte çiğ fındığın faydaları...

DUVAR - Türkiye bir fındık cenneti üstelik fındığın yararları herkes tarafından biliniyor. Ancak fındığı kavurmak içindeki antioksidanları öldürüyor. Kavrulmamış fındıkların, kavrulmuş fındıklara oranla iki kat fazla antioksidan içerdiğini söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Güleryüz 'çiğ' fındığın faydalarını sıraladı...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Survivor'da Yunus Emre ile Aleyna yüzleşti: Demek ki sen de... Kakava ateşi yandı Sıcaklıklar bir anda düşüyor: Meteoroloji'den zirai don uyarısı Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik