Cem Yılmaz imzalı 'Do Not Disturb' geliyor: Netflix Türkiye eylül programı belli oldu

Netflix'in eylül takvimi resmi olarak açıklandı. Programda "Kulüp"ün 2. sezonu, "Do Not Disturb", "Sex Education" dizisinin 4. sezonu ve "Dün Gece Soho'da" gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - Eylül ayında Netflix dizileri ve filmleri yeni bölümleri ile geri dönüyor. 

Eylül ayında ikinci sezonuyla geri dönen "Kulüp"te Matilda, zorluklara sevgiyle göğüs geren Kulüp ailesini sofrasının etrafında bir kez daha topluyor. Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Do Not Disturb", pandemide işsiz kalarak sıkıntılı zamanlar geçiren Ayzek’in, çalışmaya başladığı oteldeki ilk gecesinde gelen tuhaf konukların peşindeki macerasını anlatıyor. 

Ayrıca Pablo Larraín imzalı "Kont", dünya prömiyerini Venedik Festivali'nde gerçekleştirdikten hemen sonra Netflix'e geliyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?