Caretta caretta'lar için gönüllü aranıyor

Ekolojik Araştırmalar Derneği'nin (EKAD) Antalya'nın Belek ve Kızılot kumsallarında yürütülen 'Deniz Kaplumbağalarını İzleme ve Koruma Projesi'ne gönüllülerin başvuru süreci başladı.

DUVAR - Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD), dünyada nesli tehlike altındaki türlerden caretta caretta türü deniz kaplumbağalarının Akdeniz Havzası'nın en büyük yuvalama alanı Belek kumsalında 26 yıldır, Kızılot kumsalında da 4 yıldır "Deniz Kaplumbağalarını İzleme ve Koruma Projesi"ni yürütüyor.

DHA'nın haberine göre, her yıl ağırlıklı biyoloji, moleküler biyoloji, genetik, veterinerlik ve su ürünleri fakülteleri öğrencileri, 15 Mayıs'tan eylül ayı sonuna kadarki süreçte deniz kaplumbağaları için gönüllü oluyor.

Haberin Devamı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenazesi Tahran’a getirildi İran'da helikopter kazasının ardından Reisi ve Abdullahiyan için tören Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor: Kiralar ne kadar artacak? Avrupa'nın namağlup şampiyonları: Türkiye'de tek takım başardı Süper Lig'in 'en'leri belli oldu: Zirvede Fenerbahçeli yıldız var